Werkgroep 'Plannen en afnemen toetsen en examens'

Afspraken ontwerpen, zodat scholen veilig en flexibel een digitale toets of examen kunnen plannen en afnemen. Dat is het belangrijkste doel voor de nieuwe werkgroep ‘Plannen en afnemen toetsen en examens’ van Edu-V. Voor deze werkgroep zijn we op zoek naar werkgroepleden. Is dit iets voor jou? Meld je dan voor 30 juli a.s. aan!

Wat wil de werkgroep met de afspraken bereiken?

  • Afspraken ontwerpen over het gebruik van standaarden voor de gegevensuitwisseling die nodig zijn bij het plannen en afnemen van toetsen en examens.
  • Leveranciers stimuleren om de afspraken te implementeren.

Wat is jouw rol als werkgroeplid?

Je maakt specifieke afspraken over hoe koppelingen voor de uitwisseling voor het plannen en afnemen van toetsen en examens tot stand komen, zoals berichtdefinities, koppelvlakspecificaties, gebruik standaarden en implementatie.

Jeuken je handen om deze uitdaging beet te pakken?

Heb je ervaring met en kennis van huidige standaarden voor uitwisseling van toetsen en examens? En ben je binnenkort voor een periode van 6 tot 9 maanden een aantal uur per maand beschikbaar om samen met andere leden te werken aan de totstandkoming van de afspraken? Meld je dan voor 30 juli a.s. hieronder aan.

Aanmelden

Aanmelden voor deelname aan deze werkgroep kan niet meer. 

Contact

Neem voor meer informatie contact op met Marcel Dol, adviseur werkgroepen.