Welkom bij het Edu-V Afsprakenstelsel!

Niet alleen ons programma draagt de naam Edu-V, maar ook het resultaat van het programma: het Edu-V Afsprakenstelsel.

Werkgroepen en klankbordgroep

Het Edu-V Afsprakenstelsel ontwikkelen we in verschillende stadia, waarbij toegewijde werkgroepen de inhoud samenstellen en toetsen bij onze klankbordgroep en focusgroepen.

Publiekelijk beschikbaar

Wij geloven in transparantie en stellen daarom alle iteraties van het afsprakenstelsel publiekelijk beschikbaar via deze website, op het platform Confluence. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte kan blijven van de nieuwste ontwikkelingen en kennis kan nemen van het afsprakenstelsel.

In ontwikkeling

Het is belangrijk op te merken dat de huidige versie van het afsprakenstelsel die je hierna kunt lezen, nog volop in ontwikkeling is. Hierdoor kan de inhoud nog veranderen en kunnen er geen rechten worden ontleend aan deze versie. We streven ernaar om een solide basis te leggen voor verdere ontwikkeling en verbetering.

Elke pagina van het afsprakenstelsel bevat niet alleen inhoudelijke informatie, maar ook details over het proces. Op elke pagina wordt aangegeven bij welk gremium de pagina momenteel in behandeling is en in welke fase de inhoud zich bevindt. In de release notes onderaan elke pagina kun je de reeds doorgevoerde wijzigingen nalezen.

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of aanvullingen over de huidige versie van het Edu-V Afsprakenstelsel, neem dan contact met ons op via .

We waarderen je betrokkenheid en kijken uit naar jouw bijdrage aan een flexibel, toekomstbestendig onderwijs.