Werken aan flexibel en toekomstbestendig onderwijs

Samen maken we afspraken die bijdragen aan eenvoudige, veilige en betrouwbare gegevensuitwisseling voor het onderwijs. Opdat de afspraken daadwerkelijk aansluiten bij de praktijk, is het belangrijk dat scholen en leveranciers bijdragen aan het maken van die afspraken. Dat kan op verschillende manieren: in werkgroepen of in de klankbordgroep. Of door deel te nemen aan een proof of concept of een pilot.

Werkgroepen

Als werkgroeplid maak je samen met collega's uit het onderwijs afspraken over digitale gegevensuitwisseling. Je denkt en praat mee, geeft feedback op concept afspraken, legt deze voor ter toetsing aan de klankbordgroep, past deze eventueel aan, en legt de afspraken voor ter besluitvorming.

Meld je aan voor een werkgroep

Klankbordgroep

De conceptafspraken die voortvloeien uit de discussie binnen de werkgroepen, worden getoetst bij een grotere groep scholen en leveranciers via de klankbordgroep van Edu-V.

Als lid van de klankbordgroep doen we een paar keer per jaar (online) een beroep op je.

Meld je aan voor de klankbordgroep

Focusgroepen

De conceptafspraken die voortvloeien uit de discussie binnen de werkgroepen, worden getoetst bij scholen via de focusgroepen van Edu-V.

Werk je bij een school en wil je af en toe deelnemen aan discussies? Meld je dan aan voor één van onze focusgroepen.

Meld je aan voor de focusgroepen

Word deelnemer

Wil je als leverancier deelnemer worden van Edu-V? Het Edu-V Afsprakenstelsel biedt jouw organisatie de kans om deel te nemen aan een het nieuwe ecosysteem dat gericht is op het verbeteren van het digitale onderwijslandschap.

Meld je aan om deelnemer te worden.

Meld je aan als deelnemer