• Nieuws

Edu-V conferentie: samen werken aan flexibel en toekomstbestendig onderwijs

De Edu-V conferentie 2024 van 15 januari, bestemd voor organisaties die bijdragen aan het co-creatie proces van Edu-V, ontvouwde zich als een onvergetelijke en inspirerende dag. Ondanks de uitdagende weersomstandigheden, was de opkomst bij DUS in Utrecht indrukwekkend. Een diepe buiging naar iedereen die actief heeft bijgedragen aan het succes van het evenement.

De middag opende met een boeiende plenaire sessie, gemodereerd door Cor Ottens  en met bijdragen van programmamanager Hedy van der Ende en gedelegeerd opdrachtgever Harold Rimmelzwaan. Deze aftrap markeerde het begin van een dag vol inspirerende discussies en waardevolle inzichten.

Een absoluut hoogtepunt was de paneldiscussie met leerlingen, studenten en een docent die een uniek perspectief gaven op het onderwijslandschap.

De break-out sessies van het Tabor College, het programma Cyberveiligheid van MBO Digitaal, Kennisnet, Sivon, Stichting SEM, programma Digitaal Veilig Onderwijs, Npuls en Edu-V zelf, brachten diepgaande kennis en praktische inzichten om ons digitaal onderwijs te verbeteren.

Dieter Möckelmann sloot de dag af met een inspirerende sessie over het cruciale belang Digitaal Fit.

Tijdens het evenement was er volop gelegenheid om te netwerken, waardevolle connecties werden gelegd en ideeën werden uitgewisseld. Kortom, Edu-V bracht een divers gezelschap bijeen om gezamenlijk de toekomst van het onderwijs vorm te geven.

Een speciale dank aan iedereen die betrokken is bij het maken van afspraken, deelnemen aan werkgroepen, klankbordgroep en focusgroepen. Jullie inzet is de drijvende kracht achter positieve verandering in het onderwijs.

Klik hieronder voor een impressie van de conferentie.