• Nieuws

Lancering Edu-V &: magazine voor samenwerking en verbinding

Met trots kondigen we de eerste editie aan van ‘Edu-V &’, een magazine dat de nadruk legt op verbinding, begrip en gezamenlijke groei binnen het Edu-V programma. Het magazine markeert een belangrijke mijlpaal, omdat het is uitgebracht ter gelegenheid van de Edu-V conferentie van afgelopen 15 januari.

Het magazine geeft een inkijkje in de wereld van leerlingen, studenten, leerkrachten en docenten. Hoe kijken zij tegen digitale leermiddelen aan? Wat kunnen we beter doen? En hoe helpen de Edu-V afspraken hierbij.

Daarnaast delen we in het magazine inzichten, successen en plannen die we het afgelopen jaar hebben verwezenlijkt en nog zullen realiseren, als resultaat van de inzet van al onze partners. De conceptafspraken, implementatieplannen en de oprichting van de Stichting Edu-V zijn stappen die gezamenlijk zijn gezet en deze worden dan ook met trots gepresenteerd in dit magazine.

Als blijk van dank voor de inzet van alle Edu-V partners – of het nu in werkgroepen, focusgroepen, klankbordgroep of andere vormen van samenwerking was – biedt het magazine een diepgaande kijk op onze gezamenlijke prestaties en de weg die voor ons ligt. Edu-V & markeert wat we samen hebben bereikt en is bedoeld als inspiratiebron voor iedereen die wil bijdragen aan de toekomst van het digitale onderwijs.

Download hieronder het magazine.