Q&A inloopsessie: stel jouw vragen over Edu-V

Snel en gemakkelijk toegang tot al je digitale leermiddelen en leeromgevingen. Nooit meer toetsresultaten handmatig overtypen van het ene naar het andere systeem. En tegelijkertijd erop kunnen vertrouwen dat deze applicaties voldoen aan de eisen op het gebied van privacy en veiligheid.  Edu-V maakt samen met scholen en leveranciers afspraken over digitale gegevensuitwisseling. Op basis hiervan ontwikkelen we keurmerken die voor alle betrokken partijen werken.

Maandelijkse sessie
We kunnen ons voorstellen dat je hier vragen over hebt. Bijvoorbeeld hoe Edu-V kan werken voor jouw school. Aan welke eisen je als leverancier moet voldoen om een keurmerk te verkrijgen. En hoe je je voor een keurmerk aan kunt melden.  

Daarom organiseren we iedere maand op de laatste maandag van de maand van 9.00 tot 10.00 uur een Q&A inloopsessie. Tijdens deze bijeenkomst zit ons programmateam klaar om jouw vragen, klein of groot, te beantwoorden. 

Voor wie is deze bijeenkomst?
Ben je werkzaam op een school of ben je leverancier van digitale onderwijs- en leermaterialen? Dan is deze inloopsessie speciaal voor jou. Leer ons kennen tijdens de sessie of stel je vragen over de keurmerken. Wij staan voor je klaar. 

Stel jouw vragen 

📅 Datum: 29 juli 2024 

🕒 Tijdstip: 9.00 – 10.00 uur 

📍 Locatie: Online via MS Teams 

 

Neem deel via deze link >