• Nieuws

Scholen en leveranciers: Meld je nu aan voor de werkgroepen!

Combineren van gesloten en open leermateriaal, zodat je de optimale mix voor leerlingen en studenten kunt creëren. Inzicht geven in de voortgangsgegevens en toetsresultaten van leerlingen en studenten, zodat leerkrachten, docenten, leerlingen en studenten beter kunnen bepalen welk leermateriaal ze nodig hebben. Veilig en flexibel toetsen en examens afnemen. Met deze doelen gaan we binnenkort aan de slag. En de expertise en betrokkenheid van scholen en leveranciers zijn nodig! Heb je interesse om actief deel te nemen aan de vormgeving van de toekomst van het onderwijs? Meld je dan nu aan voor onze werkgroepen!

Als school en leverancier speel je een cruciale rol in het onderwijs, en jouw inbreng is van onschatbare waarde. We bieden je de mogelijkheid om samen te werken met andere bevlogen professionals, experts en belanghebbenden om gezamenlijk afspraken te maken die gaan helpen bij het oplossen van uitdagingen waar leerkrachten, docenten, leerlingen en studenten dagelijks mee van doen hebben.

Waarom meedoen?

  • Krijg de mogelijkheid om samen te werken met gelijkgestemde professionals en experts.
  • Speel een actieve rol bij het vormgeven van de toekomst van het onderwijs.
  • Draag bij aan een flexibel en toekomstbestendig onderwijs.
  • Werk aan concrete oplossingen voor uitdagingen waar scholen dagelijks voor staan.

Of je nu leraar, docent, onderwijsadviseur, beleidsmaker, technologie-expert, leverancier of een andere professional in het onderwijs bent, we hebben jouw kennis en perspectief nodig. We moedigen je aan om je aan te melden voor de werkgroep(en) waar je interesse en expertise ligt.

Meld je vandaag nog aan en maak deel uit van dit inspirerende initiatief.

Aanmelden

Heb je interesse? Meld je dan snel aan voor onze werkgroepen.