Beleid voor presentatie- en persverzoeken

Ons streven is om transparant en informatief te zijn over Edu-V. Daarom organiseren we regelmatig evenementen in samenwerking met onze partners en verzorgen we presentaties om uiteen te zetten wat Edu-V doet en welke toegevoegde waarde het afsprakenstelsel biedt. Bovendien staan we open voor verzoeken van partners en media om deel te nemen aan evenementen of presentaties te verzorgen. Om aan het groeiend aantal verzoeken te kunnen voldoen, hebben we het volgende beleid opgesteld voor de behandeling van verzoeken met betrekking tot presentatie- en persverzoeken.

Beoordelingscriteria

  1. Beschikbaarheid: We beoordelen de beschikbaarheid van teamleden en middelen voordat we een verzoek honoreren. Voorkeur gaat uit naar verzoeken die we binnen redelijke termijnen kunnen inplannen, zonder onze kernactiviteiten te verstoren.
  2. Relevantie: We geven prioriteit aan verzoeken die aansluiten bij de missie en doelstellingen van de stichting Edu-V.
  3. Consistentie met beleid: We beoordelen verzoeken op hun consistentie met ons communicatie- en persbeleid.

Procedure

  1. Verzoeken dienen ingediend te worden via het daarvoor bestemde formulier. Zorg ervoor dat alle relevante details volledig worden verstrekt.
  2. Na indiening van het verzoek ontvang je een bevestigingsmail waarin we je aangeven dat we het verzoek hebben ontvangen en in behandeling wordt genomen.
  3. We streven ernaar om verzoeken binnen 2 weken te beoordelen en de aanvrager te informeren over de uitkomst.

Formulier presentatie- en persverzoeken

Presentatie- en persverzoeken

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.