• Nieuws

Succesvolle startbijeenkomsten keurmerk met SEM en Basispoort

Afgelopen week organiseerden we samen met onze implementatiepartners SEM en Basispoort twee startbijeenkomsten voor leveranciers die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van een Edu-V keurmerk, en daarmee willen toetreden tot het Edu-V ecosysteem. En al dit jaar een start met het implementeren van de afspraken willen beginnen. 

Doel en opzet van de bijeenkomsten
De startbijeenkomsten waren bedoeld om leveranciers een gedetailleerd overzicht te geven van het toetredingsproces en de inhoud en aanpak van de voorjaars- en najaarsrelease. 

Feedback en resultaten
De feedback van de deelnemers was zeer positief. Veel leveranciers gaven aan dat de bijeenkomsten niet alleen het belang van een Edu-V keurmerk verduidelijkte, maar dat ze ook naar huis gingen met praktische tools en strategieën om het toetredingsproces succesvol te doorlopen. Ze kregen een helder beeld van de aanpak, planning, verwachte inspanning en de rol van SEM en Basispoort als implementatiepartners. De sessies hebben de interesse en betrokkenheid vergroot, waardoor veel leveranciers zich nu actief voorbereiden op hun toetredingstraject.

Toekomstige stappen
Op basis van het succes van deze startbijeenkomsten zullen we in de nabije toekomst aanvullende sessies en ondersteunende workshops organiseren. We blijven samenwerken met onze implementatiepartners om leveranciers te begeleiden en te ondersteunen in hun streven naar flexibel en toekomstbestendig onderwijs.